Hem » Hotell Amsterdam » Best Western Blue Square Hotel

Best Western Blue Square Hotel

Slotermeerlaan 80, Amsterdam, 1064 HD Nederländerna

Gästernas betyg: 7.6/10

Best Western Blue Square Hotel är beläget ett par kilometer väster om Amsterdams stadskärna, mellan parkerna Erasmus och Gebrandy. Transportmässigt ligger hotellet endast ett par kvarter från dels Haarlemmerweg (vägen mellan Amsterdam och Haarlem) liksom motorvägen A10 som förbinder huvudstaden med flygplatsen Schipol. Sträckor; att promenera in till city tar kring en timme, att ta kommunaltrafik (tåg eller buss) tar cirka en kvart och avståndet till flygplatsen är endast detsamma, ungefär en kvart.

Hotellet klassas som 4-stjärnigt och tillhör Best Western-kedjan, som vi även har många utav hemma i Sverige. Hotellet är nyligen byggt, år 2007, och har närmare 200 rum. Faciliteterna på hotellet innefattar parkering, konferenslokaler, bar, restaurang liksom dygnet runt reception.

Rummen är moderna och innehåller internet med bredband, tv, telefon, AC och eget badrum med toalett och dusch. Värt att notera är att hotellet erbjuder halvpension, är rökfritt och har hiss.

Best Western Blue Square Hotel har fått övervägande bra betyg av tidigare gäster och priskategorin är låg för ett mellanklass hotell där det startar på 700 kronor per natt.

från 618:-

Kommentera hotellet

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstäverna i rutan.
 

Nya Artiklar

Fem saker man måste göra i Amsterdam
Februari 22, 2010
Upplev våren i vackra Amsterdam
Februari 22, 2010
Weekend i Amsterdam
Februari 22, 2010