Hem » Hotell Amsterdam » Eden Hotel Amsterdam

Eden Hotel Amsterdam

Amstel 144, Amsterdam, 1017 AE Nederländerna

Gästernas betyg: 8/10

Eden Hotel Amsterdam ligger längst med kanalen på gatan Amstel, mittemot den stora stationen Waterlooplein och framför Rembrandts torg, mitt inne i Amsterdam centrum. Här är det väldigt nära för att strosa omkring i staden, hoppa på en båt eller andra färdmedel från närliggande stationer.

Detta hotell kategoriserar till 3 stjärnor och tillhör kedjan Eden Hotels, varav detta är ett av deras city hotell. Hotellet är ganska stort med sina närmare 250 rum och är nyligen renoverat.

Att hotellet satsar på service blir uppenbart när du blir assisterad av en concierge och du kan kostnadsfritt delta i thai chi på morgnarna. Hotellet har även vidtagit åtgärder för att bli miljövänligt och har blivit certifierad av föreningen ”den gröna nyckeln”.

Hotellets faciliteter består av bar, restaurang, hiss, parkering, konferensrum liksom möjlighet att hyra cyklar. Rummen har AC, internet, tv, telefon, hårtork och eget badrum med toalett och dusch.

Värt att notera är att husdjur inte är tillåtna, hela byggnaden är rökfri och en deposition på 50€ begärs vid incheckning.

Hotellet har fått genomgående bra kritik från sina besökare och priskategorin ligger från 900 kronor för en natt.

från 638:-

Kommentera hotellet

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstäverna i rutan.
 

Nya Artiklar

Fem saker man måste göra i Amsterdam
Februari 22, 2010
Upplev våren i vackra Amsterdam
Februari 22, 2010
Weekend i Amsterdam
Februari 22, 2010