Hem » Hotell Amsterdam » Holiday Inn Ijmuiden Seaport

Holiday Inn Ijmuiden Seaport

Kennemerboulevard 250, IJmuiden, 1976 EG Nederländerna

Gästernas betyg: 8/10

Holiday Inn Ijmuiden Seaport ligger, som namnet avslöjar, vid hamnen i Ijmuiden där floden från Amsterdam mynnar ut och möter havet. Avståndet till den nederländska huvudstaden är mellan 3 och 4 mil. Man kan välja att ta en båt, eller bil via de större vägarna A8, A9 eller N202.

Hotellet rankas som 4-stjärnigt och har närmare 150 rum. Denna plats är ypperlig för den som söker att bo på en finare typ av lågklasshotell med hyggligt avstånd från och till huvudstaden Amsterdam (cirka en halvtimme).

Hotellet tillhör den stora amerikanska kedjan Holiday Inn som ofta kategoriseras av att ha bra priser och faciliteter. På hotellet kan du besöka gym, konferenslokal, bastu liksom parkering och internet mot betalning.

Rummen är väl utrustade och du kan välja bland många typer av rum, från vanligt enkelrum till svit. Samtliga rum har en balkong med utsikt över hamnen, marinan och havet. I närheten finns det flera restauranger att besöka och färden till flygplatsen Schipol är endast 20 minuter bort.

Betygen från tidigare besökare är genomgående gott. Priskategorin på Holiday Inn Ijmuiden Seaport ligger från 400 kronor per natt.

från 462:-

Kommentera hotellet

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstäverna i rutan.
 

Nya Artiklar

Fem saker man måste göra i Amsterdam
Februari 22, 2010
Upplev våren i vackra Amsterdam
Februari 22, 2010
Weekend i Amsterdam
Februari 22, 2010