Hem » Hotell Amsterdam » Lloyd Hotel

Lloyd Hotel

Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam, 1019 BN Nederländerna

Gästernas betyg: 7.2/10

Lloyd Hotel ligger nordost om Amsterdams stadskärna i Docklands. Avståndet in till staden och de flesta sevärdheter är cirka 3 kilometer. Med kommunaltrafik tar du dig till centrum på mindre än 10 minuter.

Detta anrika hotell kategoriseras numer till ett 3-stjärnigt hotell. Lloyd Hotel dateras tillbaka till början av 1900-talet och servade på den tiden rederiet till Sydamerika. På senare år har byggnaden fått se en större renovering och där ett 50-tal designers har gjort de över 100 rummen unika. De olika rummen har fått en kategorisering på mellan 1-5 stjärnor beroende på rummets storlek, karaktär och utformning. Detta har lett till att många konst- och kulturintresserade har lockats till hotellet och även ett flertal berömda personer har valt att övernatta på Lloyd hotell.

Hotellets faciliteter består av bibliotek, dygnet runt reception, restaurang, bar, terrass, värdeskåp, frukost (kostar extra), dagstidningar och gym (rabatterat pris). Rummen är som sagt moderna och mycket intressant dekorerade. De har även telefon, internet, tv, väckning och badrum med egen toalett och dusch.

Värt att notera är att husdjur inte är tillåtna och egen parkering saknas utan hänvisas till området.

Betyget från tidigare gäster är genomgående goda. Priskategorin startar på 700 kronor per natt.

från 735:-

Kommentera hotellet

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstäverna i rutan.
 

Nya Artiklar

Fem saker man måste göra i Amsterdam
Februari 22, 2010
Upplev våren i vackra Amsterdam
Februari 22, 2010
Weekend i Amsterdam
Februari 22, 2010