Hem » Hotell Amsterdam » Radisson Blu Hotel, Amsterdam

Radisson Blu Hotel, Amsterdam

Rusland 17, Amsterdam, 1012 CK Nederländerna

Gästernas betyg: 8.8/10

Radisson Blu Hotel, gamla Radisson SAS, är beläget väldigt centralt i Amsterdam mellan Rembrandts museum (öster), Amstel (söder), Red light district (väster) och centralstationen (norr). Som märks är det lätt att på kort tid ta sig till många av Amsterdams berömda platser. Radisson Blu ligger även väl tillgängligt för de som färdas med bil exempelvis till eller från flygplatsen Schipol, ungefär 30 minuter bort.

Hotellet rankas av vissa som 4- och av andra som 5-stjärnigt hotell. Radisson Blu återfinns i en äldre byggnad och man har försökt bevara den historiska och antika känslan i hotellet. De närmare 250 rummen har blivit inredda i tre olika teman: skandinaviskt, Art Deco och marin.

Faciliteterna på hotellet består av konferenslokal, souveniraffär, gym, solarium, bar, restaurang (frukost extra kostnad), reception dygnet runt, utflyktsdesk, hiss, parkering (extra kostnad) och möjlighet att tvätta samt växla pengar. Rummen är väl utrustade och har bland annat tv, radio, telefon, internet, AC, minibar, byxpress, hårtork, värdeskåp och eget badrum med dusch och toalett.

Betygen för hotellet är genomgående mycket högt och priskategorin startar från 1 700 kronor per natt och rum.

från 1753:-

Kommentera hotellet

Namn: *
Email: *
Din email kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering:
Fyll i bokstäverna i rutan.
 

Nya Artiklar

Fem saker man måste göra i Amsterdam
Februari 22, 2010
Upplev våren i vackra Amsterdam
Februari 22, 2010
Weekend i Amsterdam
Februari 22, 2010