Hem » Sök Hotell Amsterdam

Sök Hotell i Amsterdam

Nu kan du söka hotell i Amsterdam med hjälp av våran karta med hotell.


Billiga Hotell

Mellanklass Hotell

Lyxiga Hotell

Filtrera Resultat

Du kan filtrera listan på hotell genom att välja vilken typ av hotell du är intresserad över med länkarna till vänster.

Listade Hotell

HEM Hotel Amsterdam
från 224:-
Apple Inn Hotel
från 342:-
Hotel Central Park
från 405:-
Holiday Inn Ijmuiden Seaport
från 462:-
Hotel City Garden
från 469:-
Hotel Atlanta
från 489:-
Van Der Valk Hotel Haarlem Zuid
från 541:-
Rembrandt Classic Hotel
från 564:-
Amsterdam House Hotel-Eureka
från 587:-

Hitta fler billiga hotell

Hotell

När man söker hotell i Amsterdam finns det flera olika tillvägagångssätt. Bra är att först få sig en överblick över staden, kanske köpa en turistbok, kolla upp fakta på nätet eller låna en bok på biblioteket.

Därefter kan man se vad det är man vill uppleva i staden. Är det ens första besök? Har man sett alla sevärdheter? Är du mer ute efter nattliv? Eller kanske en mer lugn och avkopplande semester?

Nästa steg är att se över vilka valmöjligheter du har i, nära och utanför Amsterdam. Man brukar räkna på att huvudstaden har cirka 300 hotell vilket gör valmöjligheterna mycket stora. De allra flesta vill bo så nära centrum som möjligt, varpå många hotell återfinns här. Dock är prislappen snäppet högre där. Nederländernas infrastruktur är väldigt bra och man då kan bo utanför staden och ta sig in med tåg, spårvagn buss, taxi eller gåendes.

I Sverige har vi ett utbrett nät av hotellhemsidor där vi lätt kan se om där vi vill övernatta har ledigt, vilket pris och vad som ingår i det, deras utbud i form av service och faciliteter liksom var det ligger. viktigt att ha i åtanke är även vad tidigare besökare anser om hotellet, varpå man bör läsa kommentarer. Varningens finger höjs dock för att ändringar ofta sker, men uppdateringar inte alltid följer efter lika snabbt.

Av denna anledning är det bäst att gå in på Amsterdamhotellens egna sajter. Dessa är genomgående bra, lättnavigerbara och där man kan läsa på ett flertal språk.

Vill du söka efter hotell väl på plats i Amsterdam är detta inget problem.

Kom ihåg att priset dock höjs på vissa hotell nära inpå övernattningen och många har ofta fullt, i alla fall av en viss rumstyp. Annars är incheckningen enligt internationell standard – klockan 14 och de flesta tar emot de största kreditkorten.